ALAG: Sterk seier i siste seriekamp

En skuffende sesong, ble avsluttet på strålende vis med å slå Ålgård på deres flotte stadion, der Egil D. Olsen var blant tilskuerene.

Ålgård - Austrått 1-3 (0-1)

Mål: Eirik Stokka, Kenneth Grøtteland og Vegar Holmen

Sjanser: 3-6

Lag: Simon Hana, Atle Skjæveland (Einar Skjørestad inn 45), Gaute Tønnessen, Arne Rasmussen, Martin Ingebrigtsen, Erik Tengs Pedersen, Eivind Eriksen, Øyvind Hebnes, Vegar Holmen (Andreas Egeland inn 70), Eirik Stokka (Jostein Alsvik inn 80) og Kenneth Grøtteland.

5 poeng: Kenneth Grøtteland

4 poeng: Martin Ingebrigtsen

3 poeng: Vegar Holmen

2 poeng: Eivind Eriksen

1 poeng: Eirik Stokka

Vi hadde overtaket allerede fra start av og et lavtliggende Ålgård, hadde store problemer med å demme opp for angrepsvillige Austrått`s spillere. Spesielt Kenneth Grøtteland og Martin Ingebrigtsen skapte store problemer for hjemmelaget i starten. Etter halvspilt omgang tok vi ledelsen da et skudd fra Grøtteland ble flikket videre med hodet av Eirik Stokka, som dermed kom opp i et tosifret antall scoringer denne sesongen. Vertene hadde lite å by på og det var fortjent da vi gikk til pause med ledelse. Eneste skår i gleden, var at Atle Skjæveland slo opp sin lårskade etter en god omgang i comebacket.

2. omgang fortsatte i samme spor. Øyvind Hebnes vant en hodeduell, og stusset Grøtteland gjennom som scoret enkelt alene med keeper. Etter drøye timen var kampen avgjort da Vegar Holmen kranglet ballen i mål etter corner fra Stokka. Ålgård fikk sin redusering på et flott langskudd 10 minutter før slutt, men seieren var aldri truet.

Hjemmelaget var nok preget av den siste ukes hendelser, der trenerteamet overraskene fikk "sparken", og laget virket noe motløst i denne kampen. Sett fra utsiden virker det svært underlig, siden de har gjort en kjempejobb med å stabilisere et ordinært lag trygt midt på tabellen i en knalltøff pulje. Men vi har uansett nok med oss selv og det var gøy å avslutte med stil med en meget fortjent seier. Etter kampen ble det sosialt samvær i Austråtthallen der følgende priser ble utdelt:

Toppscorer B-lag: Erik Tengs Pedersen, 7 mål

Årets spiller B-lag: Sigurd Gjerde Arnesen

Toppscorer A-lag: Eirik Stokka, 10 mål

Årets spiller A-lag (kåret av spillerene): Eivind Eriksen

Innsatspokal A-lag: Eivind Eriksen

Idrettslagets styrende dokumentasjon

 

Vi leier ut klubblokalet!

 

Samle inn penger til arrangement?

 

Spond - send invitasjon til mange, få svar og send påminnelser

   

 

Følg oss på Facebook

 

 

 

Følg Volleyball på Facebook

 

 

 

Følg Håndball på Facebook

 

 

 

Grasrotandelen

 

Kontigent

 
Medlemskontingent 2018
Alle Må være flinke og betale inn årskontigenten. Den betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetstilbud.
Ubetalt beløp: 13600
Ubetalt antall: 68
Betalt beløp: 119800
Betalt antall: 593
 

Hjertestarter er tilgjengelig i Austråtthallen og i garasjen v/garderoben

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift