ALAG: Tap i finalen

For andre gang i Austrått`s 40 årige historie var A-laget klar for Rogalandscup finale. Denne gangen ble kampen spilt på Rennesøy og det var ingen tvil om at motstander, Djerv 1919, var store favoritter etter å ha slått oss 5-1 begge seriekampene. Dessverre ble det også denne gangen tap, men med mye knappere margin.

 

Austrått - Djerv 1919 2-3 (0-1)

Mål: Eivind Eriksen og Junet Hassan

Gult kort: Gaute Tønnessen

Sjanser: 6-11

Lag: Simon Hana, Arne Rasmussen, Gaute Tønnessen, Jørn Hagen, Martin Ingebrigtsen (Junet Hassan inn 80), Erik Tengs Pedersen (Daniel Høllesli inn 85), Eivind Eriksen (Einar Skjørestad inn 75), Øyvind Hebnes (Espen Kristiansen inn 80), Vegar Holmen, Eirik Stokka og Junet Hassan (Sigurd Gjerde Arnesen inn 60)

5 poeng: Eivind Eriksen

4 poeng: Simon Hana

3 poeng: Jørn Hagen

2 poeng: Arne Rasmussen

1 poeng: Øyvind Hebnes

Djerv gikk rett i strupen på oss og Simon Hana reddet oss ved to anledninger før det var spilt fem minutter. Etter hvert fikk vi mer kontroll på Djerv`s hurtige angripere, men slet med å skape for mye selv. Det nærmeste vi kom var en heading etter corner som ble reddet på streken. De gulkledde tok ledelsen rett før pause. Bra ettertrykk etter dødball førte til at scoret etter at en innlegg ble headet inn ved bakre stolpe. Uansett fortjent nok ledelse til halvtid.

Vi startet forholdsvis friskt i starten av 2. omgang, men mange gode innlegg ble ikke tatt vare på og istedet overtok Djerv initiativet igjen og økte til 2-0 etter en drøy time. I minuttene som fulgte burde Djerv avgjort kampen med tverrligger treff og et par klasseredninger fra Simon. Istedenfor fikk vi nytt håp da Eivind Eriksen kontrollert bresidet et langt kast fra Erik Tengs Pedersen i mål. Like etter traff Jørn Hagen stolpen på et langskudd og vi begynte virkelig å få tro på å snu kampen. Med snaut 10 minutter igjen var det likevel Djerv som økte ledelsen da de scoret etter corner. Med et minutt igjen reduserte Junet Hassan til 2-3 etter innlegg fra Daniel Høllesli, og Junet hadde også en stor sjanse til å utlikne på overtid, men Djerv`s keeper reddet.

Totalt sett en fortjent seier til våre motstandere fra Haugesund og vi regner med premiepengene på 20000 kr får bein å gå på når hele laget skal til London til helgen :) Ellers må det nevnes at Mastra og kretsen gjorde sitt til at det ble et bra arrangement på en mørk høstkveld på Rennesøy. Flotte garderober, svært hyggelige arrangører i gul vest og fin premiering til begge lag, der vi fikk en sjekk på 7500 kr, pokal og medaljer til alle spillere og trenere.  Også en takk til alle folk og pelsdyr som tok turen å prøvte å heie oss frem til seier, vi setter enorm pris på deres støtte !!

Idrettslagets styrende dokumentasjon

 

Vi leier ut klubblokalet!

 

Samle inn penger til arrangement?

 

Spond - send invitasjon til mange, få svar og send påminnelser

   

 

Følg oss på Facebook

 

 

 

Følg Volleyball på Facebook

 

 

 

Følg Håndball på Facebook

 

 

 

Grasrotandelen

 

Kontigent

 
Medlemskontingent 2018
Alle Må være flinke og betale inn årskontigenten. Den betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetstilbud.
Ubetalt beløp: 13600
Ubetalt antall: 68
Betalt beløp: 119800
Betalt antall: 593
 

Hjertestarter er tilgjengelig i Austråtthallen og i garasjen v/garderoben

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift