Austrått J2008 har levert gode prestasjoner i 1.divisjon denne sesongen og ligger nå med 12 poeng, 4 poeng bal Sandved på bronseplass. Fra dette laget er Malin Todnem og Milla Norum tatt ut til kretslaget, og har allerede gjennomført en samling.

 

Austrått G2008 har på lik linje med jentene levert god prestasjon i 1.divisjon og har nå som godt sikret seg topp 4. I tillegg har de nylig fått 5-6 nye forsterkninger fra Hana G2008 som er med på å gjøre laget enda et hakk mer slagkraftige. Av disse guttene er flere med på soneopplegget til Sandnes Ulf / viking:  Magnus Eikeskog, Henrik Vik, Eirik Løset, Magnus Langeland, Benjamin Cinzah

 

Austrått G2007 har slik som i fjor stabilisert seg helt i toppen av 1.divisjon og kjemper også i år om både seier i deres 1.div pulje, og et ønske om å gå av med KM-Trofeet i år! Fra dette laget har vi med hele 4 gutter på neste kretslagssamling: Kristoffer Bamberg, Andreas Haga, Jonatan Rasmussen og Ayden Nowitzki.

 

Austrått J2006 har i tillegg med to jenter på greens (sonelag): Tuva Frøiland og Sara Bamberg, disse har allerede gjennomført to samlinger.