Fra Austrått fotball deltar flere lag i Kvia Vinterserien. Dette er en serie med kamper ila vinteren som ender opp i et sluttspill. Her har både Jenter 14 , Jenter 13, Gutter 14 og Gutter 13 tatt seg videre til semifinaler. Disse spilles i Nye Loen på Nærbø 2.april kl 11.00 og 17.00 for de to guttelagene. Jenter 14 skulle spilt sin kamp i går, men motstander trakk seg - så de er muligens videre til finalen direkte. Jenter 13 har tatt store steg ila vinteren, og vist at de kan kjempe mot de beste, men de røk dessverre ut i semifinalen mot et veldig sterkt Jarl lag. Lagene i fotballen har alle bra samarbeid, og det jobbes aktivt med hospitering mellom lagene. Gleder oss til å reise hele gjengen til Dana CUP i sommer! 

For Vollyballen sin del , så har Rogaland sitt regionlag spilt NM i helgen – her var 4 av 12 jenter fra Austrått, og 3 av 12 gutter var fra Austrått. Det viser at det jobbes bra med unge talenter i Volleyballen! Jentene kom helt til finalen – tapte med minste margin 15-17 i 3. sett men fikk en flott sølv plassering! Guttene tapte semifinalen – men vant bronsefinalen og fikk dermed 3. plass.

Austrått fikk også en spiller med på ALLSTAR laget der - Solveig Sunde. Gratulerer med flott prestasjon!

Følg Austrått Volleyball videre - Det er NM U17 om 4 uker hvor både guttene og jentene har gode muligheter – spilles på Ålgård.