Fotballen har etter påske sakte men sikkert kommet i gang, og de aller fleste lag har begynt treninger igjen. Derfor arrangeres det fotballskole også i 2020.

Fotballskolen i år vil være med litt tilpasninger slik at vi til en hver tid ikke er mer en 24 barn inne i AILs møtelokale. Vi har en max kapasitet på 92 barn, med forbehold om at vi da har fullt opp alle aldersgrupper/klasser. Vi har på fotballskolene om sommeren hatt pågang på inntil 75 deltakere tidligere.

Med "hjemmesommer" ser vi for oss dette antallet kan øke så vi ber alle som ønsker å delta på fotballskole om å være tidlig ute slik vi får lagt en god plan for smittehensyn ut i fra antall deltakere.

Ved minst 6 jenter påmeldt innenfor en ok aldersavstand - så vil disse få tilbudet om jentegruppe sammen med jenteinstruktør.

Praktisk informasjon:
Deltakerne vil bli fordelt på grupper med oppstart ulike tider - slik de er inne å har lunsj ulike tider. Dere må bestille lunsj og frukt til deres deltakere i registreringsskjemaet (se lenke under).

Søskenrabatt er 15%. Rabatten gjelder fra første barn. Viktig alle betales for samlet.

Hvis vi grunnet nye retningslinjer fra staten må redusere antallet, vil prioriteringslisten være de som tidligst meldte seg på fotballskolen. De andre vil få refundert hele beløpet.


Les mer om vår fotballskole her.

 

Meld deg eller ditt barn på fotballskolen i JUNI. 

 

Meld deg eller ditt barn på fotballskolen i AUGUST.