Vi la oss lavt i starten, men et aggressivt og bevegelig hjemmelag kom likevel til flere sjanser, og allerede etter drøyt 20 minutter ledet de 2-0. Vi prøvte å stå høyere uten å skape noe som helst og noen minutter før pause var kampen i praksis avgjort da Åkra satte inn sitt tredje for dagen.

Tungt og gå inn til pause med 0-3, men vi skulle selvsagt gjøre et helhjertet forsøk i 2. omgang. Dessverre åpnet det stusselig i 2. omgang også. Vi stod høyt på hjemmelaget og det åpnet seg naturlig nok kontringsmuligheter for kjappe og ballsikre spillere. 4-0 var et faktum før det var godt 10 minutter og hjemmefansen trodde nok på utklassingssifre.

Vi hevet oss noe utover kampen og med 20 minutter igjen fikk vi vår redusering etter en noe bisarr situasjon. Åkra`s keeper glapp ballen og Jostein Alsvik prøvte å få tak i den. Da keeperen omsider fikk ballen i fast grep, så det ut som han ga Jostein en albue i nebbet. Dommeren var ikke i tvil og dermed rødt kort og straffespark, som Yngve Hagen sikkert satte i mål.

Etter utvisningen fikk vi ha en del mer ball og skapte et par sjanser, mens Simon Hana reddet flere Åkra-kontringer og kampen ebbet ut med 4-1 til vertene.

Vi har i mange kamper hatt marginer i mot, men i lørdagens kamp må vi bare innse at vi møtte et mye bedre lag og aldri var i nærheten av poeng. Vår siste kamp før ferien er hjemme mot Ålgård på torsdag.

Laget

Simon Hana, Morten Strusshamn (Rasmus Øxnevad inn 70), Gaute Tønnessen, Øyvind Hebnes, Yngve Hagen, Roger Skjæveland (Eirik Stokka inn 85), Eirik Stokka (Jostein Alsvik inn 55), Jørn Hagen, Espen Kristiansen (Håkon Hegrestad inn 45), Erik Tengs Pedersen og Junet Hassan.

Kampdata

Åkra - Austrått 4-1 (3-0)
Mål: Yngve Hagen (str.)
Gult kort: Morten Strusshamn
Sjanser: 15-2

5 poeng: Simon Hana
4 poeng: Yngve Hagen
3 poeng: Jostein Alsvik
2 poeng: Jørn Hagen
1 poeng: Roger Skjæveland