Hei alle sammen,

 

Austrått IL Fotball gleder oss til å endelig kunne ta i mot våre nye 5 åringer etter lenger tids periode med "coronautsettelser".

 

Mandag 17.august - Foreldremøte kl 20:30-21:30

 

Sted: I Austrått ILs lokale opp metalltrappene i enden av Austråtthallen - mot Ballbingene. 

 

Vi står klart med vårt administrative team til å kunne gi dere en presentasjon om Austrått IL Fotball - våre visjoner, verdier, holdninger, lover og retningslinjer, litt informasjon om hvordan lagene drives m.m. Det vil også være mulighet for dere til å komme med spørsmål til vårt administrative team som stiller. I disse tider må vi også informere litt rundt retningslinjer rundt coronatreninger med blant annet faste grupper m.m.

 

Onsdag 19.august - Oppstartstrening med trenerteam fra Austrått IL

Sted: Ballbingene v/Austråtthallen 

Kl: 17:30-18:15

 

NB! Dere må melde på deres barn i forkant på foreldremøte eller via spond linken for å være påmeldt denne treningen. Grunnet corona har vi begrensninger rundt antall deltakere og må eventuelt dele gruppene i to.

Vi står klart med trenerteam og utstyr og tar i mot deres små håpefulle med åpne armer. Vi ser frem til å se alle sammen. Trenerteamet tar ansvar for å gjennomføre den første treningen og de påfølgende treningene blir dere trenere, men med støtte fra trenerutvikler og sportslig leder:)

 

Treningstid frem til høstferien:

-Mandager melllom 17:00-18:45 (gruppen deles i to: noen trener 17:00-17:45, andre fra 17:45-18:30)

 

Høstferien-påskeferien:

-Gruppen deles i mindre grupper som tildeles treningstider inne i gymsaler. Tildeling av tider vil være klart i løpet av september.

 

Ønsker dere melde deres barn inn som medlem allerede nå? Følg link og registrer han/hun på gruppene "Fotball G2015" eller "Fotball J2015".

https://club.spond.com/landing/signup/austrttil

 

Se mer informasjon i flyers. Kontaktinformasjonen vår finner dere også i flyers.

 

Sportslig hilsen,

Kristoffer Selsås og Bjørn Andersen

Daglig leder og Sportslig leder