oppdatert med nye tall onsdag 14.april kl 23:00

 

Som daglig leder for en breddeklubb i Sandnes er det alltid utrolig kjekt når vi ser høy deltakelse på våre arrangementer internt i klubben. Dette fører til økt aktivitet i vår byel. Enda mer gledelig er det å se at vi klarer å samle så mange jenter på ett enkeltstående arrangement i klubben. 

 

Vi jobber dag inn og dag ut med å være en breddeklubb for alle i Austrått bydel og vi har de seneste årene hatt ett spesielt fokus på å få gode og store kull også på jentesiden. Vi har prioritert denne gruppen når det kommer til treningstider, oppstart og rekruttering. Vi har store kull på jentesiden fra 11 til 20 jenter pr årskull fra J6 til og med J17 (Kun "hull" på J2007 som er tatt opp til J2006) 

 

Jentedagen er ett lavterskeltilbud som er gratis og målsetningen med denne dagen er å gi alle jenter i Austrått bydel en kjekk opplevelse med fotballaktivitet. Pr nå er 26 av 119 påmeldte jenter som ikke deltar på fotball pr.dags.dato. SÅÅÅ kjekt at de vil være med på denne jentedagen! Vi håper enda flere ønsker være med på denne dagen og få testet ut fotball som aktivitet.

Jentene fordeles på grupper etter årskull og får spille med og mot jevnaldrende spillere. Vi gir ungdommer (jenter) en liten kompensasjon for å bidra som trenere for jentene. Så langt har vi fått med 11 jenter (15-20 år) som er med som instruktører fordelt på 119 påmeldte deltakere/jenter. Deltakerne de seneste årene synes det er superstas med eldre forbilder som stiller som trenere:)

 

Er du en av dem som har vurdert jentedagen vår men ikke meldt deg på? Vi har enda noen ledige plasser.

Se mer informasjon om jentedagen og påmelding HER